Ģeneratori, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Autolietas PRO

Ventspils 4, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Elektrodaļas, ģeneratori , auto rezerves daļas, riepas, detaļas, akumulatori, spoileri, elektrosistēmas

Jureckis un Ko, SIA

Kapsētas 9/15, Liepāja LV-3401
motoru daļas, troses, siksnas, izpūtēji, ūdens un degvielas sūkņi, akumulatori, autoķīmija, eļļas, ģeneratori

Labais, veikals

Kuršu 24, Liepāja LV-3401
Auto rezerves daļas, bremžu daļas, auto ķīmija, riepas, eļļa, akumulatori, stikli, spoguļi. Auto rezerves daļas un piederumi, ražošana, tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Auto detaļas, autorezerves daļu tirdzniecība, auto detaļu tirdzniecība, auto detaļu veikals, autodetaļas, ūdenssūkņi, šļaukas, blīves, filtri, ķīļsiksnas, zobsiksnas,

Autex, UAB

9-ojo Forto gatvė 65-1, Kaunas
Produkti: ✓ Motori ✓ Elektrostacijas ✓ Filtri ✓ Starteri ✓ Ģeneratori ✓ Rezerves daļas ✓ Laistīšanas iekārtas ✓ Ūdens sūkņi Serviss: SIA AUTEX nodrošina Perkins motoru regulārās apkopes, garantijas apkopes, kapitālos remontus. Lai nodrošinātu tehnikas nepārtrauktu darbību, veicam remontdarbus arī izbraukumos pie klienta.

Apse, SIA, Autoserviss, auto rezerves daļas Cēsīs

Rīgas 88, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi:

Autoserviss Cēsīs

✓ Veicam auto remontu fiziskām un juridiskām personām. Motoru diagnostika. Auto apkope. Metināšana. Tehniskās apskates iziešana Cēsīs.

Auto rezerves daļas

✓ Auto rezerves daļas vieglajām un kravas automašīnām Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Siguldā, Valkā, Smiltenē un Vidzemē. Veicam piegādi.

Ārējās inženierkomunikācijas

✓ Izbūvējam saimniecisko kanalizāciju, attīrīšanas iekārtas, infiltrācijas laukus, lietus kanalizāciju, ūdensvadu Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Ēku iekšējās inženierkomunikācijas

✓ Izbūvējam un apkalpojam apkures sistēmas; ventilācijas sistēmas; karstā, aukstā un ugunsdzēšanas ūdens apgādes sistēmas; kanalizāciju un santehniku Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Ekskavatoru pakalpojumi

✓ Ekskavatori, ekskavatori ar operatoru Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Kravas pašizgāzēju pakalpojumi

✓ Kravas pašizgāzēji 6 m3, 8 m3 Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Distehnika, SIA

Ganību dambis 22a, Rīga, LV-1045
Piedāvājums: ✓ Dīzeļmotoru degvielas sistēmas vieglajām un kravas automašīnām. ✓ Benzīna sprauslu serviss. ✓ Jaunas rezerves daļas un remonts. ✓ Aprīkojums. ✓ Specinstrumenti. ✓ Personāla apmācības un informācijas atjaunošana. ✓ Vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība, remonts.

Autokontinents, SIA Ogus, serviss, rezerves daļas, kondicionieru uzpilde un remonts, Cēsīs

Turpinām strādāt klātienē!
Uzvaras bulvāris 40, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts: Autoserviss un rezerves daļu veikals ''Autokontinents'' atrodas Cēsīs, Uzvaras bulvārī 40. Mūsu darbība ir saistīta ar auto apkopi, remontu un rezerves daļu tirdzniecību. Sagatavojam automašīnas tehniskajai apskatei - ritošās daļas pārbaude un amortizatoru un bremžu stends. Veicam tehniskās apkopes, izmantojot augstākās kvalitātes Castrol eļļas un Hengst filtriem. Piedāvājam auto diagnostiku ar Launch un Bosch iekārtām, kā arī auto elektriķis veic vadības bloku remontu, maiņu un programmēšanu. Vadu instalācijas, komforta ierīču remonts. Piedāvājam kvēpu filtru tīrīšanu un diagnostiku. Autokondicionieru uzpilde, diagnostika un remonts. Kondicionieris ir noderīgs ne tikai vasarā, bet arī ziemā, kad nepieciešamas sauss gaiss, lai logi nesvīstu. Veicam savirzes regulēšanu ar lāzera Hunter stendu. Montējam riepas ar modernu Bosch montāžas iekārtu, kas aprīkota ar papildkāju drošai zemprofilu riepu montāžai, kā arī aprīkots ar plastmasas aizsargiem.

Aizezere, SIA

Saules 56a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

SIA "Aizezere" - autoservisa pakalpojumi: savirzes regulēšana, datordiagnostika, bremžu pārbaudes stends, dzinēju diagnostika un remonts, automašīnu elektrosistēmu diagnostika un remonts. Auto sagatavošana TA. Cilvēku pacēlāja VS -22 pakalpojumi. 

SKA Auto Latvia, SIA, vieglo auto, mikroautobusu autoserviss

Vējstūru 41, Rīga LV-1063
Autoservisa “SKA Auto Latvia” pakalpojumi::

 

• Riteņu ģeometrija • Bremžu pārbaude uz Bosch stenda • Automašīnas diagnostika • Ritošās daļas pārbaude • Dzinēja datorizēta diagnostika • Automašīnas apkope ar bremžu profilaksi • Bremžu šļūtenes nomaiņa • Priekšējo riteņu gultņu maiņa • Automašīna apkope bez bremžu profilakses • Bremžu uzliku maiņa uz ass • Bremžu disku maiņa uz ass • Aizmugurējo riteņu gultņu maiņa • Dzinēja eļļas maiņa • Degvielas filtra nomaiņa • Motora gaisa filtra nomaiņa • Salona gaisa filtra nomaiņa • Zobsiksnas maiņa • Dzinēja agregāta siksnas maiņa • Dzinēja galvas blīves nomaiņa • Dzinēja vārstu vāka blīves maiņa • Stūres mehānisma lodveida šarnīra maiņa • Stūres stieņa maiņa • Priekšējā amortizatora maiņa • Aizmugurējā amortizatora maiņa • Aizmugurējā tilta bukšu maiņa • Priekšējo sviru maiņa • Sajūga maiņa • Kondicioniera uzpilde • Kondicioniera sistēmas diagnostika • Savirzes regulēšana • Auto riepu serviss, AUTO RIEPAS • Riepu maiņa, nomaiņa • Vasaras/ziemas riepas • AUTOMAŠĪNAS TEKNISKĀ APKOPE

AFI, SIA, Motoreļļas

Ciemupe, Daugavpils 1a, Ogresgala pagasts, Ogres nov., LV-5041
Par uzņēmumu:

SIA "AFI" ir traktoru un lauksaimniecības tehnikas rezerves daļu MTZ, T-40, T-25 u.c. veida tehnikām, cauruļu (eļļas, vakuuma, sūkšanas u.c.), smērvielu, eļļu, ķīļsiksnu, starteru, akumulatoru, gultņu, ģeneratoru, traktoru/piekabju riepu, blīvslēgu, manžetu, blīvjmateriālu, metināšanas aparātu un to piederumu, skrūvju, auto ķīmijas, slaukšanas iekārtu daļas u.c. materiālu vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības veikals, kā arī tagad interneta vietnes www.a26.lv īpašnieks.

AMBO, SIA, Autoserviss

Profesionāls autoserviss Ogrē!
Vidzemes 4c, Ogre, Ogres nov., LV-5001
AMBO autoservisa pakalpojumi:: ✓ Auto remonts, auto apkope ✓ Savirzes regulēšana ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Dzinēju, motoru, motora, dīzeļdzinēju remonts ✓ Bremžu pārbaude, bremžu stends ✓ Autoelektroiekārtu diagnostika ✓ Auto ātrumkārbu eļļas maiņa ar specializētu iekārtu

STR Motors, SIA

Stigu 18, Rīga LV-1021
Apraksts: STR Motors piedāvā plašu auto remonta darbu pakalpojumu klāstu: auto elektro un dzinēju diagnostiku un remontu; bremžu, piekares sistēmas diagnostiku un remontu; starteru, ģeneratoru remontu; eļļas un filtru maiņu; u.c. remontdarbus. STR Motors serviss ir aprīkots ar mūsdienīgām augsta līmeņa diagnostikas iekārtām. Mēs ļoti augstu vērtējam klientu apmierinātību un izcilu klientu apkalpošanu, tādēļ nepārtraukti cenšamies attīstīties un pilnveidoties. Mūsu augsto kvalitāti un profesionalitāti apliecina pastāvīgie klienti.

ART Autocentrs, SIA, Autoserviss Pļavniekos

Riteņu ģeometrija uz 3D HOFMANN stenda!
Lubānas 82, Rīga LV-1073
✓ Stūres stieņa maiņa 20-45 EUR ✓ Priekšējā amortizatora maiņa 35-65 EUR ✓ Aizmugurējā amortizatora maiņa 25-45 EUR ✓ Aizmugurējā tilta bukšu maiņa 30-85 EUR ✓ Priekšējo sviru maiņa 25-65 EUR ✓ Sajūga maiņa 120-350 EUR ✓ Kondicioniera uzpilde 45-80 EUR ✓ Kondicioniera sistēmas diagnostika 25-35 EUR

Diesel Test, SIA

Institūta 2, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Pakalpojumi:: ✓ Dīzeļa sprauslu remonts ✓ Dīzeļa motoru remonts ✓ Dīzeļa sūkņu remonts ✓ Kvēlsveču un sprauslu demontāža ✓ Degvielas sistēmu tīrīšana ✓ Serviss kravas auto ✓ Dīzeļdzinēju diagnostika ✓ Dīzeļdzinēju apkope ✓ Serviss vieglajiem automobiļiem

Kurland Auto, SIA, Autoserviss - veikals Talsos

Zvirgzdi, "Rietumi" , Laidzes pagasts, Talsu nov., LV-3201
Apraksts: Kurland auto ir autoserviss Talsos, kas piedāvā plašu klāstu ar auto remonta un apkopes pakalpojumiem. Mēs nodrošinam visus servisus - no virsbūves darbiem līdz dzinēja remontam. Mūsu speciālisti detalizēti konsultēs Jūs par visiem jautājumiem, kas attiecas uz Jūsu automobiļa remontu un apkopi, kā arī piemeklēs Jums vispieņemamāko cenu remonta darbiem un rezerves daļām un piemēros patīkamu draugu atlaidi. Mēs saskaņosim ar Jums ērtāko autocentra apmeklējuma laiku un personīgi sagaidīsim Jūs mūsu servisā. Piedāvājam arī autoevakuatora pakalpojumus Talsos un apkārtnē. Mēs informēsim Jūs un saskaņosim ar Jums visus jautājumus, kuri radīsies remonta vai apkopes procesa gaitā, kā arī paziņosim Jums par darbu izpildes noslēgšanu un saskaņosim ar Jums laiku, kad Jums būs ērti saņemt automobili.

Uniparts Baltic, SIA, Kravas auto rezerves daļas

Pliederu 22, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Produktu grupas: ✓ Asis, bremzes, stūres mehānismi ✓ Apgaismojums un elektroiekārta ✓ Ķīmiskie produkti, kopšanas līdzekļi, krāsas ✓ Pneimatikas un elektronikas detaļas ✓ Kabīnes detaļas, borta aprīkojums ✓ Automobiļa komponenti un kravas stiprināšana ✓ Atsperes, amortizatori ✓ Hidraulika ✓ Dzesēšana un kondicionēšana ✓ Motoru un un transmisijas detaļas ✓ Cisternu detaļas ✓ Darbnīcu un uzņēmumu aprīkojums ✓ Lauksaimniecībai

Ātrums Serviss Pluss, SIA, Auto gāzes iekārtas

Auto gāzes iekārtas DIGITRONIC dīleris Baltijā🚘🤝
Lubānas 86, Rīga LV-1073
Apraksts:

Autogāzes iekārtu tirdzniecība. Auto rezerves daļas visu marku automašīnām. Gāzes aprīkojuma ražotāja "KING” oficiālais pārstāvis Baltijas valstīs.

Markson, SIA, Autoserviss

Rīgas 105c, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: Autoserviss Ķekavā. Starteru un ģeneratoru diagnostika, remontdarbi.

Dilex, SIA

Senču 5, Rīga LV-1012
Eiropā un Japānā ražotu vieglo automašīnu un mikroautobusu rezerves daļas. Autoķīmija FRESCURA, dzinēji, vārsti, blīves, gredzeni, gultņi, sveces, auto. Mikroautobusu rezerves daļas, vieglo auto rezerves daļas, autoķīmija, dzinēji, vārsti, blīves, gredzeni, gultņi, sveces, auto, auto dzinēju rezerves daļas, eiropas automašīnu rezerves

Rando, autocentrs

Piebalgas 1, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Auto remonts:: ✓ Škoda, ✓ VW, ✓ Audi, ✓ BMW, ✓ Opel, ✓ Chrysler, ✓ Citroen, ✓ Fiat, ✓ Ford, ✓ Honda, ✓ Hyundai, ✓ Lexus, ✓ Mazda, ✓ Mercedes, ✓ Mitsubishi, ✓ Toyota, ✓ Pegeout, ✓ Renault, ✓ SAAB, ✓ SEAT, ✓ Subaru, ✓ Volvo.